Binnenspelen

Heb je geen zin in buitenspelen of is het slecht weer, dan is er binnen ook genoeg te beleven. Er is een mooie klim- en klauterruimte voor kinderen. Voor de allerkleinsten hebben we een leuk speelhoekje en wil je gewoon even rustig zitten dan kun je gebruik maken van onze kinderbioscoop!

Buitenspelen

Als het mooi weer is, wil je natuurlijk lekker buitenspelen! Onze buitenspeelplaats met zandbak, klimtoren, glijbaan en springkussen biedt speelbeleving voor jong en oud, dus leef je uit!

Lasergamen

Ben je 7 jaar of ouder dan kun je ook lasergamen in de hal van Vuurlinie Events indien er plek beschikbaar is. Let op: hier heb je wel een lasergame munt voor nodig.

Vuurland Dukaten

Bij diverse gerechten op onze kaart ontvang je een of meerdere Vuurland dukaten. Dit wordt aangegeven achter het gerecht. Met deze dukaten kun je in onze winkel iets leuks kopen! Kijk boven in de vitrinekasten hoeveel dukaten je moet sparen voor jouw favoriete cadeau. Op deze manier willen wij ook onze kleine gasten bedanken voor hun komst.

VUURLAND PASPOORT

Kinderen krijgen bij ons een heus ‘Vuurland paspoort’.
Hierin kan je opschrijven wie je bent, wat je leuk vindt en vooral wat je lekker vindt! Verder kun je erin kleuren, leuke spelletjes doen en raadsels oplossen.

KINDER BIOSCOOP

Op de bovenverdieping hebben wij een echte kinderbioscoop, waar natuurlijk de leukste kinderfilms worden gedraaid. Kinderen kunnen bij ons lekker relaxen!

Koning Kumba

Koning Kumba is de koning en de grote kindervriend van Vuurland. Soms komt hij even tevoorschijn om te spelen met de kinderen die in zijn land op bezoek zijn. Je herkent Koning Kumba natuurlijk aan zijn lange manen, kroon en zijn Vuurland cape!

Houd de website en Social Media in de gaten. Koning Kumba geeft regelmatig een groot kinderfestijn met elke keer een ander thema!

VOLG ONS OP FACEBOOK

 

 

KINDERFEESTJES

Een te gek kinderfeestje vieren bij Gasterij Vuurland?

 

MEER INFO

TOEZICHT

Op onderstaande dagen is er toezicht op de kinderfaciliteiten door een medewerker. Deze zal herkenbaar zijn aan een shirt met daarop ‘Animatie Gasterij Vuurland’.

Za.       12:00-20:00
Zo.       12:00-20:00