Comedytunes Comedynight met driegangendiner

Op donderdag 11 april wordt de Vuurlinie omgetoverd tot Comedyclub, want er valt nooit genoeg te lachen! Tijdens de Comedytunes Comedynight zie je 3 comedians en een MC die zorgen dat je glimlacht, schatert, hinnikt en hikt van het lachen. Een avond genieten van een flink dosis humor door ontspannen op een stoel te zitten! De Comedytunes Comedynight is te combineren met een driegangendiner bij Gasterij Vuurland

De volgende drie comedians staan op donderdag 11 april op de line-up:

Klaas Prins
Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV.

Victor Luis van Es
Victor (Amsterdam, 1989) is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak ‘van zijn hart geen moordkuil maken’ tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière.

Vincent Geers
Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedyshow vaak te zien is in een show van Comedytunes.

Tickets en info

Datum: Donderdag 11 april 2024
Start comedyshow: 20:30 uur
Inloop driegangendiner bij Gasterij Vuurland: Tussen 17:30 uur en 18:15 uur
Einde comedyshow: 21:30 uur

Ticket comedyshow €24
Ticket driegangendiner bij Gasterij Vuurland en comedyshow €49

Tickets zijn exclusief €1,50 reserveringskosten

Scoor je tickets hier